Nieuws.

Nieuws

Offline servicedesk in een onlinewereld

May 2, 2023

Bij Qii geloven wij dat persoonlijk contact de sleutel is tot het bieden van goede service en daarom zijn wij telefonisch bereikbaar voor zowel consumenten als zakelijke klanten lees hier meer over onze servicedesk.

Nieuws

Samenwerking Qii en zkr.

April 18, 2023

Qii en zkr. zijn verheugd om hun strategische samenwerking aan te kondigen!

Nieuws

De impact van MyQii op digitale gegevensuitwisseling

March 28, 2023

Dagelijks werkt Qii aan het verbeteren van het digitaal delen van persoonsgegevens tussen consumenten en organisaties. Met de MyQii app deel je als consument binnen tien minuten op een veilige manier persoonsgegevens met diverse instanties om bijvoorbeeld een hypotheek, persoonlijke lening of een huurcontract af te sluiten. In dit artikel wordt de impact van MyQii op digitale gegevensuitwisseling uitgelegd.

Nieuws

Betrouwbaarheid van inkomensgegevens

March 16, 2023

Om in aanmerking te komen voor een woning moeten inkomensgegevens gecontroleerd worden, lees hier meer over hoe de nieuwe dienstverlening van Qii hier mee omgaat.

Nieuws

Qii verwelkomt regio Drechtsteden

February 8, 2023

Qii verwelkomt regio Drechtsteden

Nieuws

Hoe kan gegevensuitwisseling veilig gebeuren?

January 13, 2023

Wanneer je iets wilt regelen met een organisatie, moet deze vaak best wat informatie van je hebben. Dankzij technologie wordt gegevensuitwisseling steeds makkelijker, hier vertellen we je graag wat meer over.

Nieuws

Hoe veilig is een digitale kluis?

January 13, 2023

Lees hier voor meer informatie over een digitale kluis

Nieuws

Goed verhuurderschap

January 13, 2023

Op 9 juni 2022 is het wetsvoorstel Goed Verhuurderschap ingediend bij de Tweede Kamer. Naar verwachting gaat deze, als deze wordt goedgekeurd, in 2023 gelden.

Whitepaper

Huurderscheck uitvoeren: hoe het beter kan

January 13, 2023

Wij geloven dat de huurderscheck beter kan

Whitepaper

Integriteit van gegevens

February 16, 2023

Qii levert de hoogste digitale zekerheid op dit moment beschikbaar. Hiervoor werken we samen met een Qualified Trust Service Provider (QTSP). Een QTSP geeft gekwalificeerde certificaten uit binnen de PKIoverheid infrastructuur en voldoet aan de strengste betrouwbaarheidseisen. Hierdoor kunnen we iemand identificeren op het hoogste eIDAS niveau. Ook heeft Qii een ISAE 3000 verklaring waarmee we de integriteit van de gegevens die we leveren kunnen aantonen. Zo kunnen we bijvoorbeeld aantonen dat de inkomensverklaring die een consument via Qii deelt het authentieke document van de belastingdienst is.

Nieuws

Qii verwelkomt regio Woongaard

January 2, 2023

Qii verwelkomt regio Woongaard