Nieuws.

Nieuws

Hoe kan gegevensuitwisseling veilig gebeuren?

January 13, 2023

Wanneer je iets wilt regelen met een organisatie, moet deze vaak best wat informatie van je hebben. Dankzij technologie wordt gegevensuitwisseling steeds makkelijker, hier vertellen we je graag wat meer over.

Nieuws

Hoe veilig is een digitale kluis?

January 13, 2023

Lees hier voor meer informatie over een digitale kluis

Nieuws

Servicedesk van Qii

January 2, 2023

Bij Qii is de servicedesk misschien wel het meest waardevolle onderdeel van de organisatie. Wij vertellen dan ook graag wat de servicedesk zo waardevol en onderscheidend maakt.

Nieuws

Goed verhuurderschap

January 13, 2023

Op 9 juni 2022 is het wetsvoorstel Goed Verhuurderschap ingediend bij de Tweede Kamer. Naar verwachting gaat deze, als deze wordt goedgekeurd, in 2023 gelden.

Whitepaper

Huurderscheck uitvoeren: hoe het beter kan

January 13, 2023

Wij geloven dat de huurderscheck beter kan

Whitepaper

Integriteit van gegevens

January 17, 2023

Qii levert de hoogste digitale zekerheid op dit moment beschikbaar. Hiervoor werken we samen met een Qualified Trust Service Provider (QTSP). Een QTSP geeft gekwalificeerde certificaten uit binnen de PKIoverheid infrastructuur en voldoet aan de strengste betrouwbaarheidseisen. Hierdoor kunnen we iemand identificeren op het hoogste eIDAS niveau. Ook heeft Qii een ISAE 3000 verklaring waarmee we de integriteit van de gegevens die we leveren kunnen aantonen. Zo kunnen we bijvoorbeeld aantonen dat de inkomensverklaring die een consument via Qii deelt het authentieke document van de belastingdienst is.

Nieuws

Qii verwelkomt regio Woongaard

January 2, 2023

Qii verwelkomt regio Woongaard