Samenwerking Qii en zkr.

April 17, 2023

Qii en zkr. zijn verheugd om hun strategische samenwerking aan te kondigen! Met de integratie van onze expertise en technologieën, bieden we klanten een efficiënte en veilige oplossing voor het delen van persoonsgegevens tussen consumenten en organisaties.

Door de expertise van zkr. op het gebied van compliance en bedrijfs- en persoonschecks te combineren met de expertise van Qii op gebied van brondata kunnen klanten veilig en betrouwbaar persoonsgegevens controleren. Hierdoor wordt de doorlooptijd van aanvragen verkort, administratieve last verminderd en wordt het proces voor consument en organisatie eenvoudiger.

Vandaag hebben Chris Eerens van Qii en Jeroen Boot van zkr. de handtekening gezet onder deze bijzondere deal. We willen graag Jelle Vreman (Qii) en Khalid Maatoug (zkr.) bedanken voor hun inzet en het tot stand brengen van deze samenwerking. We kijken er naar uit om samen te werken aan nog meer innovatieve oplossingen die onze klanten ondersteunen.

Qii voor jouw organisatie?

Wil je weten wat Qii voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Simone Kroon en bespreek jouw specifieke situatie en hoe Qii daarbij kan ondersteunen. Daarnaast bieden wij demo's van onze MyQii app aan om stap voor stap te laten zien hoe het delen van gegevens met Qii werkt en hoe dit jouw organisatie sneller en efficiënter kan maken. Vul ons contactformulier in als je geïnteresseerd bent in een afspraak of demo.