Servicedesk van Qii

January 2, 2023

Vragen van de consument

De servicedesk van Qii bestaat uit een enthousiast team die zich dagelijks inzet op het directe klantcontact. Via diverse kanalen zoals mail en telefoon staan zij dagelijks klaar om consumenten te ondersteunen met allerlei vragen die kunnen ontstaan wanneer zij (voor het eerst) gebruik maken van MyQii. Wij begrijpen dat het gebruik van een bronservice zoals MyQii niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Wij helpen dan ook graag met eventuele problemen, waardoor het bijna iedereen lukt om een account aan te maken en MyQii te gebruiken. Van jong tot oud, en van digivaardig tot digibeet.

Continu verbeteren van de gebruikerservaring

Het team van de servicedesk is daarnaast een belangrijke schakel in de verbeteringen die gemaakt worden in de klantreis. Het team is dé schakel tussen ons product en de eindgebruiker. Ze zijn onze ogen en oren en ontdekken vaak als eerste problemen, bugs en mogelijke verbeteringen. De servicedesk koppelt dit dan weer terug het ontwikkelteam. De servicedesk is dan ook een onmiskenbare schakel in het verbeteren van de app waardoor we de klantreis elke dag weer een beetje meer gebruiksvriendelijk maken.

Service voor de zakelijke klant

Bij de servicedesk wordt ook de zakelijke klant ontzorgt rondom vragen over het gebruik van MyQii. Dit geldt voor vragen rondom bijvoorbeeld de deelactie van een gebruiker. Zodra consumenten bij hen terecht komen met vragen over hun MyQii account, kunnen zij deze altijd naar ons doorsturen. Wij handelen dan de vragen verder af. Zo zorgen we er samen voor dat het delen van gegevens makkelijk, snel & veilig verloopt.

Contact opnemen

Op werkdagen is Qii van 10:00 tot 14:00 uur telefonisch te bereiken voor zowel de consument als onze zakelijke klanten. Voor onze zakelijke klanten is een apart telefoonnummer beschikbaar om  de scheiding tussen consument en de zakelijke klant direct te kunnen maken. Daarnaast kan via de mail of het contactformulier op onze website contact opgenomen worden.

Zie hier het contactformulier voor zakelijke klanten.

Zie hier het contactformulier voor de consument.